febr 13 2023

Minden kedves Olvasónknak Boldog Valentin napot kívánunk! Nem rég írtunk róla, hogy az élet miért jobb labradorral, és a fenti gazdis fényképmontázzsal szeretnénk ezt alátámasztani!

Ha kiskutyavásárláson törik a fejüket, nem kell sokat várni, hiszen a Countrybellenél megkezdődött a kiskutyás időszak. Februárban megszülettek az idei év első sárga és fekete kiskutyái, és hamarosan itt a folytatás. Márciusban további 6 kiskutya almot várunk:

  • 2 fekete – sárga vegyes almot
  • 1 csoki almot
  • 3 sárga almot

Az anyukáink: Gina, Süti, Melody, Deby, Maggie, Mangó

Apukáink: Jumbo, WinstonMex

A kiskutyák május végén / június közepén térhetnek otthonukba.

A pontos párosításokat minden kedves Feliratkozónknak eláruljuk! Feliratkozni a Kapcsolat oldalon található Kapcsolati űrlap kitöltésével lehet, az „Írjon nekünk felirat alatt”. Miután kitöltik az űrlapot és az Érdeklődés elküldése gombra kattintanak, a képernyő tetején megjelenő üzenet jelzi, hogy a kitöltés sikeres. Ezzel egyidőben, a kitöltéskor megadott e-mail címre válaszlevelet kapnak Countrybelle Kennel visszajelzés” címen, amiben eláruljuk a feliratkozás teljes folyamatát, a kiszolgálás menetét, és a kiskutyák árát.

Előfordulhat, hogy a levél a Promóciók fülre vagy a SPAM mappába érkezik (Gmail-es e-mail címek esetén), ezért kérjük ezeket is ellenőrizzék.

Feliratkozóvá válni, a tájékoztató levél elolvasása után – amennyiben egyetértenek az abban folglatakkal – a levél alján található „A feltételeket megértettem és szertnék felkerülni az előjegyzési listára” feliratra való kattintással lehet. A kattintás tényét rendszerünkben látni fogjuk. Erről automatikus e-mail igazolás érkezik az Önök postafiókjába is (ellenőrizzék a Promóciók fület is és állítsák be, hogy a tőlünk érkező levelek az Elsődleges levelek között jelenjen meg), majd ezt követően személyesen is felvesszük Önökkel a kapcsolatot e-mailben.

Ha feliratkozás előtt szeretnének jobban megismerni minket, kérem tekintsék meg a rólunk és munkánkról készült kisfilmeket!

 

Kérdés esetén a 06706718611-es telefonszámon is szívesen segítünk!

Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Countrybelle