dec 13 2021

Tisztelt Látogatni kívánó Családok!

Sokan érdeklődnek kennellátogatási lehetőség után. A Countrybelle-nél Kennellátogatási lehetőség évek óta van és a jövőben is lesz, hogy kinek,
az azonban az évek során változott. Számunkra ugyanolyan fontos, hogy megismerkedjünk az örökbefogadó családokkal, mint, amennyire Önök számára fontos, hogy megbízható helyről fogadják örökbe labradorjukat.
Így, szeretnénk időnket és figyelmünket azoknak szentelni, akik elkötelezték magukat, hogy Countrybelle labradorral bővítik családjukat. Éppen ezért kennellátogatáson a már előjegyző, de még kiskutyára váró családok vehetnek csak részt, az erre az eseményre általunk kijelölt hétvégéken.  

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több hagyományos és internetes tv is készített velünk riportfilmet, amely interjúk kép és hanganyagainak segítségével látogatás nélkül is betekintést nyerhetnek kennelünk életébe, körülményeibe és tenyésztői munkánkba. Ezek a riportok honlapunk oldalain is megtalálhatók szétszórva, a Galéria menüpontban pedig időrendi sorrendben. Kérjük nézzék meg őket ismerkedés céljából!

Ezt követően pedig, ha elhatározták, hogy Countrybelle kiskutyát szeretnének,

  • vegyék fel velünk a kapcsolatot Kapcsolati űrlapunk segítségével
  • az e-mailben érkező tájékoztatóban kattintsanak a feltételek elfogadására
    Ezzel felkerülnek az érdeklődők listájára
  • A „Érdeklődők”-et folyamatosan tájékoztatjuk kennelünk kiskutyaváró eseményeiről és közben több lépcsőben Előjegyzővé alakulnak.
  • Akik Előjegyzővé váltak, jogot szereztek a látogatásra. Őket folyamatosan tájékoztatjuk a látogatási lehetőségekről és időpontokról.

Első olvasásra a szabályaink szigorúnak tűnhetnek, de a kiskutya érdekeit szem előtt tartva, nekik csak előnyük származik belőle, hiszen kitartó Gazdijelölt mellet nagy bizonyossággal hosszú távon biztonságban tudhatja majd magát.

Megértésüket köszönjük! Várjuk feliratkozásukat!

Countrybelle