Keressen minket!

A Countrybelle Kennel a 2021-es évben is igyekszik minél több információval ellátni Önöket a labradoros családi élettel kapcsolatban és megtalálni az Önök labrador testbe bújt, mancsos családi kedvencét.
Az idén eddig született kiskutyáink mind gazdira találtak, novemberre azonban ráadás sárga almot várunk.

A 2022-es feliratkozás mindhárom színre javában zajlik.

Kiskutyákkal kapcsolatban kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi Kapcsolati űrlap segítségével.  Kérjük adja meg az érdeklődés tárgyát, és okát, valamint jelölje, hogy milyen színű és nemű kiskutya iránt érdeklődik. Az űrlap kitöltése után részletes tájékoztató érkezik. Amennyiben az olvasottak alapján fel szeretne iratkozni az Érdeklődők listájára, a tájékoztató levélben kattintson a feliratkozási szándékát megerősítő linkre. 

Telefon: Horog István, +36 70 671 8611
E-mail:

countrybelle2011@gmail.com

Kennelünk eddig havi rendszerességgel volt látogatható. 2021-től azonban kizárólag az előjegyző családok látogathatnak el hozzánk nyílt nap keretében. A nyílt nap dátumát az előjegyzőkkel e-mailben közöljük.      

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több hagyományos és internetes tv is készített velünk riportfilmet, amely interjúk kép és hanganyagainak segítségével látogatás nélkül is betekintést nyerhetnek kennelünk életébe, körülményeibe és tenyésztői munkánkba.

Ezek a riportok honlapunk oldalain megtalálhatók szétszórva, a Galéria menüpontban pedig időrendi sorrendben. Kérjük nézzék meg őket ismerkedés céljából! Köszönjük! Amennyiben elnyerte tetszésüket, kérjük iratkozzanak fel, Kapcsolati űrlapunk segítségével!

 

Címünk: Magyarország, Pátka, Sós-ér dűlő

A farm Székesfehérvártól 15 km-re, Pátka külterületén helyezkedik el. Székesfehérvárról Lovasberény irányába a 811. sz. főúton haladva, a 10. kilométerkő után egy mellékúton balra kell fordulni, és kb. 400 métert továbbhaladni. A mi területünk a jobb oldalon a második. Kennelünk lovardánkkal egybe épült.

Kövessen minket!

Horog Horses lovak

logo_uj-coloured
Amennyiben quarter lovak iránt érdeklődik, vagy érdekli a reining világa, várjuk szeretettel a Horog Horses lovardában, Pátkán.Horog Horses lovarda

Horog Horses lovarda a Countrybelle kennel szomszédságában