dec 13 2022

Igazán tartalmas és boldog beszámolókat kaptunk különböző Countrybelles családoktól, amik – mi tagadás – igen csak boldoggá tesznek bennünket így az év vége felé! Rendkívül érdekes látni megannyi féle labradoros családi életet, melyek bár némileg hasonlítanak, mégis merőben mások. A képek és a levelek tanúbizonysága szerint a családi labrador mindig attól a tevékenységtől boldog, amivel ő a gazdit boldoggá teheti, legyen az bármi.

Vinny (Melody x Winston)   és családja a kutyás programok szerelmesei. Jártak már kisvasúton, kutyastrandon, kutyabarát étteremben, kutyaoviban és kutyasuliban. A kutyaiskola alapfokú tanfolyama végén nem csak oklevelét vehette át, hanem mellé hatalmas dícséretet is kapott, ugyanis 2 másik társával külön kiemelték kimagasló teljesítményét és gazdijával bemutatott pályamunkáját. Természetesen itt nem állnak meg a képzésben. Mennek tovább a kutyaiskola következő szintjére és mellete már Lázár Lindával és Mayaval is tanulnak. Vinny kalandjait Instagram oldalán is követhetik: itt

🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴

Timo (Molly x Burnin Love) több szempontból is különleges, hiszen az idei egyik utolsó Countrybelle alomban született, ráadásul nagyon különleges édesapja van, egy kanadai vörös kan. Családja nagyon szereti, mivel kimondottan okos, nagyon gyorsan beilleszkedett a családba. A Gazdik nem is számítottak rá, hogy ilyen könnyű dolguk lesz vele. Abban biztosak vagyunk, hogy Timoban sok szeretet összpontosul, hiszen édesanyja hivatalos neve Countrybelle New York Is In love, apukájáé pedig Penara Hunka Burnin’ Love , így nem csoda, hogy fiatal gazdijával szeretetteljes baráti kapcsolatban van.

🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴

Barney (Molly x Burnin Love), Timo testvére. Ő ebtársként érkezett új családjába idős mopszuk mellé, elhúnyt labradorjuk helyére. Barney láthatóan betölti az űrt családja életébe és kiváló társnak bizonyul.

🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴

A szülinapos Dante (Alma x New Game) sem most jelentkezik előszőr. Neki aztán igazán jó dolga van. Napi 2.5 – 3 órát sétál, a maradék időben pedig a home officeban dolgozó családjával kényeztetheti magát. Imád úszni, szaglászni, más kutyákkal játszani, bújócskázni és eldugott tárgyakat keresni. Örömmel tapasztaltuk, hogy neki is van saját Instagram oldala, ahol követhetjük eseménydús családi életét: itt  Boldog 1. születésnapot és teenager kort kívánunk!

🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴 🐾 🦮 🦴