szept 26 2022

Az őszi hidegben igazi felüdülés a Gazdik nyári beszámolóit olvasni, sőt, a képeket elnézve eléggé fel is melegedtünk. Rengeteg jó hír érkezett! Csupa olyan betekintést nyertünk a családok életébe, ami büszkeséggel tölt el bennünket.

Léna (Lisa és Hugo ) , élete első nyaralásán, sokat fürdött a Balatonban, az éttermekben szépen várakozott a Gazdik lábánál, és élvezte a nagy kirándulásokat. A Gazdiknak könnyű dolga volt vele, mert már korán szobatiszta lett.

 

 

Vito, mára már egy éves, hiszen a tavalyi Barbie x Bruce alomban született. Azon szerencses labik közé tartozik, akiket egy saját falka is várt új otthonában, amibe kiválóan beilleszkedett. A gazdik elmondása szerint nagyon nyugodt és kiválóan alkalmazkodott a család életviteléhez. Sok sikeres tanfolyamon is túl van. Nyáron a kedvenc időtöltése a locsoló alatt lenni, és a fagyizás. Kedvence a cukormentes mangó fagyi.

 

Brúnó a kiegyensúlyozott csoki labik kölyökkorát éli. Kicsit még eleven, de a caládja imádja. Ő egy évvel fiatalabb Vitonál, hiszen az idei Barbie alomban született. Az apukáj a mexicoi Piano Man.

 

További sok szép labradoros élményt kívánunk minden családnak! Magunkak pedig egy újabb büszke csokihíradót!