szept 15 2022

Hűvösebb idő ide, vagy oda, azért a fényképezkedés nyelvlógató dolog és valószínűleg ezzel minden Countrybelle labrador egyetértene. De miért is pózolunk így ősz kezdetén!? Nos, ahogy az őszi falevelek és az indián nyár a változás hírnökeivé válnak, úgy köszönt be tenyésztői életünkbe is a tenyésztési célok változásának ideje. Ennek elkerülhetetlen velejárója, hogy bizonyos növendékek és felnőtt labradorok új  és boldog életet kezdhessenek a kennelen kívül és a falka léttből átváltsanak a kanapé melegére, és az egyéni kényeztetésre. Függetlenül, attól, hogy ők egytől-egyig legszebbjei voltak az alomnak, amiben születtek – és nagy valószínűséggel, ha most alomtalálkozót tartanánk, akkor is ugyanez a vélemény születne -, mégis a minőségi tenyésztés megkíványja az időnkénti szelkciót és az úgynevezett „kennelvakság” kerülését.

A 2022-es ősz boldog családi élettel jutalmazható Countrybelle labradorjai:

Amy – 10 hónapos – sárga szuka

Jenny – 3.5 éves sárga szuka

Daisy – 3.5 éves sárga szuka

Várjuk a nem kizárólag kiskutya után érdeklődő, labradoros élet kezdetén álló, vagy abban tapasztalt családok, idősebb párok jelentkezését!

További információt telefonon a 06706718611-es számon, e-mailben a countrybelle2011o@gmail.com e-mail címen, valamint személyes találkozó keretében tudunk nyújtani.

Countrybelle