dec 13 2021

Egy hónap szűk leforgása után október 22-23-24-én egy újabb komáromi, de most 3xCACIB kiállításon képviseltettük magunkat. Ezúttal kiállítási tapasztalattal még nem rendelkező labradorjainkkal jelentünk meg és igazán büszkén térhettünk haza, hiszen a 8 hónapos Emily (Countrybelle Kind Of Magic, Molly és Winston lánya) mindhárom nap megszerezte a legszebb kölyök címet: a két éves Lisa (Countrybelle […]

febr 20 2019

Nagyon örülünk, hogy a Countrybelle kiskutyái ilyen lelkesen adnak hírt magukról. Ezúttal Tasha jelentkezett, aki egy szomszédos országban barátkozik az ottani kutyaközösséggel. Tasha-t, aki Mona és Teddy kiskutyája, mindenki oly annyira kedveli, hogy a család egy barátját még rajzos megörökítésre is ihlette. Nagyon sok boldog „labis évet” kívánunk neki és gazdáinak!     

febr 13 2019

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Countrybelle P-alom máris hallat magáról. Penny, aki rendkívül hasonlít édesanyjára, Ashly-re, sétálós és kutya-uszodás képeket is küldött magáról. Kutya egy jó dolga van! Csak így tovább Penny! Az egész családnak sok boldog kutyás évet kívánunk vele!                  

dec 6 2018

December 6-án minden gyermek reggele nagy izgalommal indul. A hosszú várakozás után végre kiderül, hogy egész évben ki volt jó és ki volt rossz, és vajon ennek megfelelően mit rejtenek az ablakba kirakott, kifényezett kis csizmák! Ajándékokban gazdag december 6-át kívánunk minden gyermeknek!

nov 2 2018

Október 7-én a Magyar Retriever és Vízikutya Egyesület által szervezett tenyészszemlén és képességvizsgán jártunk Soponyán, ahol Teddy és Chanel nem csak, hogy sikeres vizsgát tett, de mindketten tenyésztésre javasolt minősítést is szereztek. A sikeres tenyészszemle és képességvizsga, a tenyésztés fontos alapfeltétele. Az előbbi küllemi szempontok alapján vizsgálja az egyed tenyészthetőségét,  míg az utóbbi terepfeladatokon méri […]

máj 29 2018

Május 19-20-21-én három napos CACIB kiállítás került megrendezésre Szilvásváradon, ami a „Kutyakiállítás a Lipicai lóért” elnevezést kapta.  Szombat délután az MRVE Klubkiállításán is megmutathatta magát a retrieverek és vizikutyák apraja-nagyja. A szeszélyes időjárás ellenére, a kiállítás nagyon kellemes, családias hangulatban telt, ahol barna kan növendékünk Teddy és fekete fiatal szukánk Chanel kiválóan debütált.