okt 29 2020

Nagy volt a várakozás a végső találkozás előtt, miután a Gazdijelöltek 8 héten keresztül videofelvételeken keresztül követték Bruce és Ashley kiskutyái cseperedését. Ettől függetlenül a kiválasztás napja olyan volt mintha a magyar rock operát forgattuk volna kutyás verzióban, hiszen a családok tagjai hol egymásra, hol ránk tekintve ismételgették a kérdést: „Oh, mondd! Te kit választanál?” […]

aug 26 2020

Júniusban írtunk Bruce és Ashley kivételes nászáról és azóta is nagyon-nagyon vártuk már az eredményét. Nos, büszkén jelenthetjük, hogy megszülettek a „szerelem kiskutyák” sötét csoki színbe öltözve. Nem irigyeljük a gazdijelölteket, hiszen az alom annyira homogén, szép, és mindegyik kiskutya egyszerre „kiköpött anyja és apja”, hogy nem lesz könnyű a választás!  

jún 16 2020
Bruce és Ashley Countrybelle Kennel

Ahogy az emberek között, úgy a kutyák között is létezik szimpátia, amit most volt alkalmunk megtapasztalni Ashley és Bruce újdonsült kapcsolatában. Ashley vakációra ment Brucehoz, akivel közelről most találkozott először. Nagyon hamar kiderült, hogy a két kutya valahogy vonzódik egymáshoz,

febr 13 2019

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Countrybelle P-alom máris hallat magáról. Penny, aki rendkívül hasonlít édesanyjára, Ashly-re, sétálós és kutya-uszodás képeket is küldött magáról. Kutya egy jó dolga van! Csak így tovább Penny! Az egész családnak sok boldog kutyás évet kívánunk vele!                  

dec 6 2018

December 6-án minden gyermek reggele nagy izgalommal indul. A hosszú várakozás után végre kiderül, hogy egész évben ki volt jó és ki volt rossz, és vajon ennek megfelelően mit rejtenek az ablakba kirakott, kifényezett kis csizmák! Ajándékokban gazdag december 6-át kívánunk minden gyermeknek!