febr 19 2024

Zack az a labrador, aki megtestesíti a 13 éves tenyésztői munkánk során kialakított családok és vonalak együttesét. Hordozza Winston és Jumbo jó tulajdonságait, és benne van Zara öröksége is.  Nem hiába kapta a „Countrybelle Fantastic Harmony Magic” hivatalos nevet.

És ugyanennek köszönheti gyönyörű küllemét is, amit jó pár kiállításon sikeresen be is mutattunk.

Így itélték neki a legszebb kölyök kutya címet Szerbiában, amikor 6 hónapos volt. Eredményével a kiállítás Best In Show-jába is bekerült, ahol 3. helyezést ért el. Ezt követően Szlovákiában is megmérettette magát, ahol osztályában kétszer is 1. helyezést ért el.

Nagyon büszkék vagyunk rá és szerintünk a felmenői is!

Szépségén túl, intelligenciája is kimagasló, és mindemellett igen jó természetű is. Kiváló társa lehet fiatalnak, idősnek, ebnek egyaránt. Sportolni is szívesen gazdájával tart, és mivel már 10 hónapos, nem sokat kell várni izületi fejlődésének befejeződéséig.

Olyan felelősségteljes gazdijelöltek jelentkezését várjtuk, akik tisztában vannak a labrador „teenager korájak” jellemzőivel és vállalják is azt, hiszen Zack éppen növendék kora közepén jár.

Nem is kellett sokat várni, az ideális jelölt család egy hét leforgása alatt megérkezet és az első találkozáskor már érezhető volt a kémia!

Abban biztosak vagyunk, hogy Zackben nem csak egy kiváló társat találtak, de ismerőseik szépségének csodájára is járnak majd.

Sok boldog labradoros élményt kívánunk az egész családnak!

Countrybelle