márc 14 2023

Eljött hát a tavasz, ami a szülinapok időszaka. Ilyenkor imádjuk átlapozni a gazdis szülinapi képeket, hiszen rengeteg iránymutatást adnak tenyésztési programunkhoz. Talán már meséltünk róla, hogy programunkban nem vonalak, hanem családok kialakítására törekszünk, vagyis a szukákra építünk. Egyik családunk Zara lányainak és unokáinak csoportjából áll, és ez alkalommal az ő családban élő testvéreik ünnepében osztozhattunk.

Zara – Calendar Girl z Grodu Hrabiego Malmesbury

Zara nem csak küllemi adottságia miatt különleges számunkra, hanem alkalmazkodása, belülről fakadó illemtudása, a ki nem mondott határok tiszteletben tartása miatt, valamint az arcról és szemkontaktusból való olvasása miatt, igazi szuperinteeligenciáról tesz tanúbizonyságot. Vele együttélni nagyon könnyű! Természetesen imádja a feladatokat és szeret szereti ha különböző tárgyakat hozha-vihet. Mindezek a tulajdonságai szemmel láthatólag és tapasztalataink alapján is tovább öröklődtek családjába.

Lányai: Molly – Countrybelle New York is In Love és Melody – Countrybelle New York Melody
(mindketten tenyésztésre javasolt, prémium törzskönyves labradorok)

Unokái Molly ágán: Alma – Countrybelle You To Me Are Everything és Mangó – You Take My Breath Away  és EmilyCountrybelle Kind Of Magic 
(tenyésztésre javasolt minősítésű labrador retriever szukák)

 

Na, de mindezt azért soroltuk fel, hogy a szülinaposokat legyen kihez kapcsolniuk! 🐾

Az illemszabály azt diktálja, hogy az idősebb generácival kezdjük és nagyon boldog 3. születésnapot kívánjunk Alma és Mangó testvéreinek, vagyis a teljes Countrybelle Y-alomnak és köztük külön  Mayanak! Mayat jól ismerhetik, hiszen sokat szerepel híreink között, mivel ő maga is kutyatréner, hiszen legyen szó problémával küzdő, kezdő ifjonc, félős, morgós, ugatós….egy szóval bármilyen kutyáról és gazdájáról, Maya mindent megtesz, hogy segítsen és szocializált labradorrá változtassa.  Jelenléte nyugodt, stabil és kiegyensúlyozott. 🤗 Mi mást is várhatnánk egy labradortól?! Maya és Linda óráit nagy szeretettel ajánljuk minden leendő Countrybelle Gazdinak. 

(A középső képen Maya, Alma fiával, Dantéval látható). 
A lányok után jöjjenek most a szülinapos fiúk és természetesen alomtársaik! Isten éltesse a Countrybelle W-almot 1. szülinapjuk alkalmából. Füge és Vinny, Melody tavalyi kiskutyái, avattak be minket az ünneplésükbe! Ezúton is köszönjük a sok elismerő és szívhezszóló szavakat gazdijaiktól és köszönjük szépen, hogy ennyire szeretik őket. A képeket látva biztosak vagyunk benne, hogy meg is hálálják!

A fiúk amúgy nagyon jól haladnak a szocializáció folyamatában és kölcsönösen tanítják egymást gazdijaikkal!

BOLGOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! 🎂

Ha olvasás közben esetleg kedvet kaptak a Zara családhoz, az a jó hírünk van, hogy

  • március 19-én várjuk Melody kiskutyáit
  • március 25-én várjuk Mangó kiskutyáit
  • április 3-án pedig Emily kiskutyáit

Előjegyzésüket leadhatják Kapcsolati űrlapunk kitöltésével, honlapunk Kapcsolat oldalán!

Várjuk jelentkezésüket!

Countrybelle