okt 26 2022

Mivel a labrador családtag, példás magaviseletére gazdái joggal szeretnek ugyanolyan büszkék lenni, mint amikor a gyermek hoz haza dícsértet az iskolából. Kétség nem fér hozzá, hogy ha létezne labrador tájékoztató- vagy más néven ellenőrző füzet, akkor Vinnyé telel lenne piros pontokkal és dícséretekkel.

Élete hét hónapjával bearanyozta gazdái napjait, hiszen vele az élet csupa kaland és kirándulás.

Legeslegelső kirándulásán kisvasutazni vitték, ahol nem volt hiány szeretetben sem, hiszen elbűvölte a többi utas apraja-nagyját. Az éttermekben és kávzókban nyugodtan ült és figyelt, amíg a gazdik feltöltődtek.

Dunaparti sétáinak köszönhetően, törzsvendége lett a dunaparti burgerezőknek, ahol példás magaviseletéért különösen szívesen látják a sárga labrador növendéket.

Természetesen kutyaoviba és suliba is jár, de az ott tanultakon felül, mi a szüleinek, Melodynak és Winstonnak, és a Gazdijainak is beírunk pár pirospontot! Példás intellignciájú labrador szülőktől, különösen törődő családba került, így szerintünk a gazdik nem csak Vinny-re, de magukra is nagyon büszkék lehetnek!

Ő az első Countrybelle labi, aki arról számolt be, hogy még az IKEA-ban is járt, ahol bár a gazdik az elején aggódtak, hogy hogyan boldogul majd az idegen és furcsak padlózattal és a sok ingerrel, de mivel a vezényszavakat jól ismeri és fegyelmezni nem kell, minden akadályt könnyű szerrel vett! Így az IKEA látogatás az egész család számára kellemes élményként marad meg emlékezetükben.

Egy ilyen példamutató labrador magától értetődően megérdemli, hogy saját Instagram oldala legyen, így aki szeretné követni Vinny kalandjait, az alábbi linken megteheti: Coutrybelle_Vinny

További sok szép kalandot kívánunk az egész családnak és nagyon sok pirospontot az ellenőrzőbe!

UI: Sok bejegyzésben írtunk már a háton alvásról! Nos, a fényképek tanúsága szerint, a  „kód” Vinnyben is ott lapul!

Countrybelle