júl 5 2023

Nyílt nap a vakáció idején!

Kennekünkben rendszeresen szervezünk nyílt napokat, hogy leendő előjegyzőink közül minél többen megismerkedhessenek minket és tenyésztői munkánkat, valamint mi is megismerhessük a leendő Gazdijelölteket. A látogatás alkalalmával minden résztvevő felteheti kérdéseit és döntési dilemmáikban is segítünk.
A nyári szünidő alatt július 15-én szombaton állunk az érdeklődők rendelkezésére. A nyílt napon, a jelentkező családok egymás után veszenk részt előre kiosztott időpontok alapján.
Ha Ön is szeretné elhozni családját hozzánk, hogy lássák leendő szőrös családtagjuk első otthonát, kérjük töltse ki az alábbi linken található jelentkezési lapot. A jelentkezések feldolgozása után körlevéllel jelentkezünk a a nyílt nap tudnivalóival és az érkezési időpontokkal kapcsolatban.

JELENTKEZÉSI LAP

Jelentkezési határidő: július 13. 17:00
Kérdés esetén keressenek minket a 0036706718611-es számon.

A szünidő alatt egy-egy egyéni látogatási időpontra is lesz lehetőség.
Ezzel kapcsolatban érdeklődjenek a fenti telefonszámon!

Addig is, ne feledjék! Az egész életünk nem szólhat kutyákról, de egy kutya teljessé teheti az egész életünket! 🫶🐾 Főleg ha a kutyánk labrador!🤩🐾💜🕉 Elérhető növendékeink is kíváncsian várják, hogy mely család életét tehetik teljessé! 🦮🦋

 

Várjuk Önöket szeretettel!

Countrybelle