júl 5 2023

Az ember életében 50 fölött kezdődik a „B” oldal, kutyaévben ez talán a 7. évben indul, egy tenyészkutya életében pedig akkor, amikor a kennel életet végleg befejezi és családba kerül. Ilyenkor gyökeresen megváltozik az életük, hiszen nem kell többé versengeni a figyelemért, egyedül futhatnak a labda után, nem falkában sétálnak többé, „kanapékutyává” válhatnak, és csodás új helyeket fedezhetnek fel.

Pont ez történt Maggievel is, aki idei kiskutyái felnevelése után végső családjához költözött. Az új környezetben nagyon hamar otthonra lelt és beilleszkedett. Már az első napokban hamar rávezette kedves gazdijait, hogy nagyon szeret labdázni és hamar megtanulta a családi élet szabályait. A gazdik nagy örömmel tapasztalták, hogy annak ellenére, hogy élete nagy részét kint töltötte, a lakásban semmihez nem nyúl, így bármit elöl hagyhatnak. A vendégeket és szomszédokat mind egytől-egyig leveszi a lábukról.

Abban a szerencsés helyzetben van, hogy többször elviszik úszni, hiszen imádja a vizet, fantasztikus ügyesen hozza vissza a labdát. Már nyaralni is volt az új családjával, és nagyon élvezte a túrzást, de a legboldogabb mégis akkor vot, amikor rájött, hogy a nyaralás végén hazamennek és végre befekhetett az ágyába.

Lustább napokon szeret a gazdikkal tévézni, főzés közben felügyeli őket, munka közben pedig pihen a lábuknál. A lényeg mindig az, hogy egy légtérben lehessen egyikőjükkel.

A többit mondják el a képek!

Nos, talán ennél jobban össze se lehetett volna foglalni, hogy milyen előnyökkel jár, amikor felnőtt labradort választanak társként, kiskutya helyett.

Ha esetleg Önök is kedvet kaptak a felnőtt labradoros élethez, a gazdira váró 4 és fél éves Sütivel belbelvághatnak egy hasonló kalandba.

 

Érdeklődni: 0036706718611

 

Maggienek és újdonsült családjának nagyon sok szép labradoros évet kívánunk!

Countrybelle

TAGS: