márc 29 2022

Az első év a legfontosabb dolog a labrador kiskutyák életében. Ekkor fedezik fel a világot. Ekkor tanulják meg az alapvető szabályokat, mind a saját házuk táján, mind az idegen kutyákkal és az idegen helyekkel kapcsolatban. Sok-sok élményt gyűjtenek, ami alapján kialakul a kötődési minta a Gazdi felé, de ami a legfontosabb, hogy az első év környezete, környezeti hatásai, táplálása és elvárt fizikai tevékenységei határozzák meg a labrador későbbi életének minőségét. Azt is mondhatjuk, hogy az első év egy mérföldkő ezért is nagyon örülünk, amikor a Countrybelle labik egy év után bejelentkeznek. A képek mindig tanúskodnak arról, hogy kinek hogy telt az első éve, és melléjük kedves levelek is társulnak, amiket ezúton is külön köszönünk, ezúttal a szülinapos Hunternek, Simbanak és Zafirnak.

„Hunter”- Countrybelle Keep The Ball Rolling Molly és Jumbo sárga-fekete vegyes almában született tavaly. A Gazdái nagyon szeretik és úgy érzik, nagyon jó illik a családjukba.

„Simba”Countrybelle George Of Teh JungleDaisy és Mex almában született és szüleihez hasonló módon imád játszani, labdázni, feladatokat teljesíteni és természetesen úszni is. Más kutyákkal kiválóan kijön és az utazás is a kedvenc tevékenységei közé tartozik, így bárhová családjával tarthat.

„Zafir”Countrybelle Isn’t He AmazingDeby és Winston almában született 2021-ben és megszépíti családja életét. Igaz, néha a kertészkedésben is segít.

Boldog születésnapot kívánunk a srácoknak és további csodás életet!

Reméljük, hallunk még felőlük!