márc 25 2023

Azt mondják, a kivétel erősíti a szabályt! Így ezt a mondást erősítendő, most mi is kivételt teszünk, és szervezünk Önöknek nyílt napot már most a tavasszal! Úgy látjuk, hogy a Húsvéti Ünnepekhez kapcsolódó tavaszi szünet pont alkalmas lenne a gyermekes családok számára, hiszen kennelünk csupán kirándulásnyi távolságra helyezkedik el az ország bármely pontjától.

Két napon lehetőséget adunk, hogy megismerkedhessenek kennelünk életével, a tavaszi szünet első és utolsó napján, április 6-án és április 11-én. Ezúttal nem csak az Előjegyzőket várjuk, hanem azokat az Érdeklődőket is, akik szeretnének megbizonyosodni, hogy megbízható kennelből választanak kiskutyát. 

Ez egy kivételes alkalom, amit mindenkinek érdemes kihasználnia!

A részvételhez először töltsék ki az alábbi jelentkezési lapot: (Figyelem ez egy külön erre az alkalomra szolgáló űrlap. Nem keverendő össze a Kapcsolati űrlapunkkal. Csak kennel látogatási céllal töltsék ki!)

JELENTKEZÉSI LAP

Az űrlapok összesítése után, legkésőbb április 5-én megírjuk Önöknek e-mailben, hogy hány órára érkezhetnek. Több család is részt vesz majd a látogatáson egymás után, a megküldött időpontok szerint.

 

A honlapunkat, különösen a  Hírek oldalt érdemes böngészni érkezés előtt, ahol az aktuálian foglalható labrador kiskutyáinkról és az előjegyezhető almokról is olvashatnak:

Megszülettek tavaszi kiskutyáink

Kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal a 06706718611-es számon!

Várjuk jelenetkezésüket!

Countrybelle