márc 28 2024

Ahogy az kennelünk életében lenni szokott, tavasszal rengeteg a dolog, hiszen ez számunkra fedeztetési időszak is és a kiskutyák születésének időszaka is. Nincs ez másként az idén sem, hiszen mára már két alom kiskutyái is megszülettek. Először Daisy és Theodor kiskutyáit ölelhettük magunkhoz március elején, majd Gina és Theodor kiskutyái is megérkeztek március 18-án. A Daisy alomban nem számítottunk sok kiskutyára, a Gina alomban viszont annál többre és így is lett. Az alábbi képekkel pedig büszkén mutatjuk be kiskutyáinkat Önöknek.

 

Az alomban 7 szuka és 1 kan kiskutya született és 4 szuka kiskutyára még várjuk a gazdijelöltek jelentkezését! A szülők:

Azért a sárga kan labradorra kiskutyára vágyók se csüggedjenek, hiszen április közepére ismét kiskutyákat várunk és előjegyzést arra az alomra is lehet leadni:

 

Labrador kiskutyára feliratkozni és kiskutyát foglalni
Kapcsolat felvételi lapunk kitöltésével lehetséges. Kitöltést követően érkezik egy tájékoztató levél e-mailben. Az abban olvasottak elfogadásával lehet felkerülni az előjegyszési listára: itt az „Írjon nekünk” felirat alatt.

További információért keressenek minket telefonon:
+36706718611

Várjuk jelentkezésüket!

Countrybelle