ápr 18 2024

Nagyon vártuk a tavaszt és az idei sárga labrador kiskutyákat. Arra viszont nem számítottunk, hogy milyen furcsán alakul majd az ivararány. Márciusban két alom is született és a két alomban összesen csak 3 kan kiskutyát üdvözölhettünk, így egyértelműen a tavasz elején a lányok domináltak.

A csajos túlkínálat eredményeként egy-két pihe-puha sárga szépségre később találtak rá a Gazdijelöltek, és bár még pár hét van hátra a hazamenetelig, mostanra mindenki Gazdira talált.

Anyukájuk Gina, apukájuk pedig Theodor.

Előreláthatólag május 17-18-án térhetnek új otthonaikba.

 

Persze, azért a kan kiskutya iránt érdeklődőknek sem kell aggódniuk, hiszen április 16-án megszülettek Emma és Theodor kiskutyái is, és meglepő múdon abban az alomban csak egy szuka labrador kiskutya lett és öt kan labrador kölyök érkezett. Hamarosan róluk is mutatunk fényképeket.

Ha szeretnének egy Countrybelle labrador kiskutyát, ezt Kapcsolatat felvételi űrlapunk kitöltésével jelezhetik. Kitöltés után automatikus tájékoztató levél érkezik e-mailben. Kérjük azt olvassák el figyelmesen és a levél alján majd kattintsanak a „…. szertnék feliratkozni” feliratra. Ezt követően e-mailben felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

Kérdés esetén keressenek minket a 06706718611-es számon.

Várjuk hívásukat!

 

Countrybelle