ápr 7 2023

Tavasszal sok család a tennivalók lázában ég, és azoknak, akik labrador kiskutyát várnak haza talán kicsit még több dolga akad. Elő kell készülni a kiskutya fogadására. Így ki beszerzi a lakásban tartáshoz, szobatisztaságra neveléshez, utcai sétáltatáshoz szükséges eszközöket, a kinti és a kinti-benti tartók pedig előkészítik a kertet, a kerítést, a kutyaházat és az árnyékolást. Ha ez mind megvan, akkor már csak a labrador kölyök szállítását kell átgondolni, megtervezni. Ki dobozban, ki hordozóban szállítja haza odaadó, érdeklődő kiskutyáját, mások pedig az „anyós-ülés” előtt lábnál, hogy a hosszú úton ki tudják alakítani vele az első kontaktust.

Bár a Húsvéti ajándékok családról családra változnak, a Harmony Jet alom Gazdijai igen szerencsésnek mondhatják magukat, hogy az ünnepet máris prémium törzskönyves sárga és fekete labrador kiskutyájukkal tölthetik . Úgy gondoljuk a képsorok önmagukért beszélnek!

🥚🐣 Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk! 🐰🐑🌷

Ha Ön is szeretne prémium törzskönyves labrador kölyköt, márciusban született kiskutyáink között megtalálhatja! Kövesse weboldalunk hírek oldalát, valamint Facebook és Pinterest oldalunkat, ahol folyamatosan hírt adunk megbízható labrador kennelünk elérhető törzskönyves labrador kiskutyáiról.

Márciusban született törzskönyves és prémium törzskönyves kiskutyákból sárga kan és sárga szuka labrador kiskutyák még foglalhatók! A különböző almokról és szülőpárosításokról következő bejegyzésünben adunk részletes tájékoztatást!

Sárga kan és sárga szuka kiskutyákkal kapcsolatban keressenek minket a a 06706718611-es telefonszámon és vegyék fel velünk a kapcsolatot Kapcsolati űrlapunk segítségével!

Kellems Húsvéti Ünnepeket Kívánunk és jó pihenést minden Countrybelle Gazdinak és leendő gazdinak! Kapcsolódjanak ki pár labradoros családi filmmel, amit egy korábbi posztban csokorba gyűjtöttük Önöknek!

Countrybelle