júl 2 2024

Tavaly létrehoztunk egy álom fekete almot Chanel és Antos jóvoltából és a kölykök kiállításokon rengeteg pozitív visszajelzését és jó helyést kapunak. Az idén, megpróbáljuk ezt egy kicsit fokozni egy új fekete alommal, ahol az anyuka Chanel lánya Bonnie lesz, az apuka pedig a lengyel/mexikói Antos kennel társa, Mikey.

Már túl vagyunk az últrahang viszgálaton is és a kiskutyák egyértelműen érkeznek júlus 23-án. Nagyon izgatottak vagyunk és bár sok előjegyzőnk van már, egy-két további jelentkezést még elfogadunk!

Az idén ez az egy fekete alom lesz nálunk! 

További információért forduljanak hozzánk bizalommal a 06706718611-es telefonszámon, előjegyzésüket pedig kérjük adják le a Kapcsolat oldalunkon található adatlap kitöltésével, az „Írjon nekünk” felirat alatt. Kitöltés után jönni fog egy e-mail (kérjük ellenőrizzék a SPAM mappát és a promóciók fület is), és elolvasás után, feliratkozáshoz az e-mail alján lévő feliratkozás gombra kell kattintani. Ez után jönni fog egy megerősítő e-mail a feliratkozásról, és azt követően direktben is felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

Várjuk jelentkezésüket!

Countrybelle