júl 2 2024

Most hogy az idei utolsó sárga kölyök is gazdira talált, ideje a hamarosan érkező csoki labradorokra koncentrálni. Évek óta töretlen sikernek örvendenek a barna színű, kicsit bohókás csoki labradorok, és bármerre járnak mindig mosolyt csalnak mindenki arcára. Kennelünkben is irántuk a legnagyobb az érdeklődés, és éppen ezért előjegyzési listánkon is már igen sok név szerepel. Ennek ellenére, mivel az ultrahang olyan nagy számú alom érkezését mutatja, amit magunk sem akartunk elhinni, várjuk további gazdijelöltek jelentkezését csoki kan és csoki szuka kiskutyákra egyaránt!

Az anyuka Cloé, akinek tavalyi kölykeivel az idén számtalan kiállításon szerepleltünk és első helyezést értünk el, az apuka pedig Teddy, saját kanunk, akinek kiskutyái már számtalanszor bizonyítottak az évek során.

Mindkettőjük korábbi kölykeit megtekinthetik honlapunkon a Kiskutyák oldalon, vagy Cloé és Teddy adatlapján belül a Hírek gombra kattintva.

További információért forduljanak hozzánk bizalommal a 06706718611-es telefonszámon, előjegyzésüket pedig kérjük adják le a Kapcsolat oldalunkon található adatlap kitöltésével, az „Írjon nekünk” felirat alatt. Kitöltés után jönni fog egy e-mail (kérjük ellenőrizzék a SPAM mappát és a promóciók fület is), és elolvasás után, feliratkozáshoz az e-mail alján lévő feliratkozás gombra kell kattintani. Ez után jönni fog egy megerősítő e-mail a feliratkozásról, és azt követően direktben is felvesszük Önökkel a kapcsolatot.

Az alom érkezését július 29-re várjuk! 

Várjuk jelentkezésüket!

Countrybelle