dec 25 2022

Végre itt az év legcsodálatosabb időszaka! Elkezdődött a karácsonyi meghitt időtöltés!

Labradorral együtt ünnepelni szórakoztató, ugyanakkor egy kicsit stresszes is lehet, hiszen az ünnepi szezon nagyon mozgalmas időszak és közben könnyen megfeledkezhetünk róla, hogy minőségi időt szánjunk szőrös családtagunkra is. Pedig, labradorunk értékelni fogja az extra szeretetet és odafigyelést ebben a szezonban, amikor az ünnepi hagyományok zavarosnak tűnhetnek, és a szokásos napi rutinok átmenetileg nem számítanak.

Hogy mégis hogyan ünnepelhetünk labradorunkkal minőségileg, azt egy csokorba gyűjtöttük a fajta kedvelői számára.

  • Vigyük magunkkal vásárolni! Manapság nagyon sok kutyabarát bevásárló központ, bolt és kávézó létezik, nem is beszélve a gyönyörű kirakodóvásárokról. Ezzel nemcsak a saját és ebtársunk stresszszintjét csökkenthetjük, de közben mosolyt csalhatunk az eladók és vásárlók arcára is.
  • Nézegessünk vele karácsonyi fényeket, dekorációkat! Labink örülni fog a közös sétának, a különleges környezetnek és fényeknek. A forraltborozás a vásárokban pont egy ilyen kiváló tevékenység. Figyeljünk azonban, hogy a túl nagy méretű dekorációk megijeszthetik.
  • Süssünk neki egészséges karácsonyi jutalomfalatot! Az emberi ünnepi ételek kimondottan károsak lehetnek labradorunk emésztésére, így ne terheljük vele! Használjunk természetes alapanyagokat, mint a zab, sütőtök, banán, brokkoli stb). Kutyakeksz receptek: itt 
  • Olvassunk együtt vagy bontsunk ajándékot együtt. Mint tudjuk a labrador bármiben szívesen vesz részt, csak a gazdival lehessen, ezért minden az ünnephez kapcsolódó tevékenységet értékelni fog!
  • Ültessünk a kertünkben közösen emlékfát. Sok országban van hagyománya a karácsonyi faültetésnek, amit a családok évről-évre megcsodálnak, és méltalják növekedését.
  • Öltözzünk vele együtt ünnepibe és készítsük felejthetetlen családi fotókat. Majd simogassuk és ölelgessük sokat, hiszen ez neki jóleső érzés, számunkra pedig relaxálólag hat.

Vinny (Melody x Winston) és Maya (Molly x Winston) már az ünnepi készülődés szakaszában minőségi időt tölthetett gazdájával, és nem csak kivételes kutyaképzésen, de különleges kutyafotózáson is részt vehettek. Imádjuk, amikor a véletlenek összehozzák a Countrybelle Labradorokat, így az idén Vinny és Maya közös fotójával kívánunk Önöknek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

 

Countrybelle