jan 7 2023

Hamar elrepültek az ünnepek, de reméljük, hogy a készülődés és vendégség forgatagában jutott néhány nyugalmas perc honlapunkat böngészni és a kiskutyás életre készülni. Ezúton szeretnénk megköszönni a 2022-ben kennelünk iránt mutatott érdeklődésüket és egyben szeretnénk minden kedves Érdeklődőnek Boldog Új Esztendőt kívánni!

Új év, új tervek! Kennelünk elsődleges célja az évek során mitsem változott. Tenyészési célunk az amerikai típusú labrador fajta magyarországi egyedállományának minőségi javítása, külső- és belső tulajdonságainak tökéletesítése. Másodlagos célunk pedig, hogy az új családtagot kereső érdeklődőinknek az igazi családi labradort biztosíthassuk. Terveink szerint, az idén több kiskutya fog születni nálunk (15 alom), mint tavaly, hiszen az idén növendékeink is felnőtt korba érnek. A párosításokról, a várható születésről és gazdisodásról Feliratkozóinkat folyamatosan tájékoztatjuk.

Decemberben Feliratkozóink három alkalommal látogthattak el hozzánk, tekinthettek be kennelünk életébe és tehették fel egyéni kérdéseiket. Januárban folytatjuk a nyílt nap sorozatot, és Előjegyzőink két hétvégén látogathatnak el hozzánk. FONTOS! Hogy kennel látogatáson kizárólag Előjegyzők vehetnek részt, és az Előjegyzők automatikusan jogosultak a kijelölt hétvégék valamelyikén az előre egyeztetett időpontban ellátogatni hozzánk. Erről külön e-mailben tájékoztatunk minden Előjegyzőt.

Bár a 2023-as feliratkozás és előjegyzés már 2022 eleje óta folyik, a kiskutyák számát tekintve, van még hely új feliratkozók számára. Az első sárga és fekete kiskutyákat február elejére várjuk, majd a márciusi kiskutya esőt előreláthatólag csoki kiskutyákkal kezdjük. A kiszolgálás a feliratkozás sorrendjében történik, így érdemes mielőbb feliratkozni!

Feliratkozni a Kapcsolat oldalon található Kapcsolati űrlap kitöltésével lehet, az „Írjon nekünk felirat alatt”. Miután kitöltik az űrlapot és az Érdeklődés elküldése gombra kattintanak, a képernyő tetején megjelenő üzenet jelzi, hogy a kitöltés sikeres. Ezzel egyidőben, a kitöltéskor megadott e-mail címre válaszlevelet kapnak Countrybelle Kennel visszajelzés” címen, amiben eláruljuk a feliratkozás teljes folyamatát, a kiszolgálás menetét, és a kiskutyák árát.

Előfordulhat, hogy a levél a Promóciók fülre vagy a SPAM mappába érkezik (Gmail-es e-mail címek esetén), ezért kérjük ezeket is ellenőrizzék.

Feliratkozóvá válni, a tájékoztató levél elolvasása után – amennyiben egyetértenek az abban folglatakkal – a levél alján található „A feltételeket megértettem és szertnék felkerülni az előjegyzési listára” feliratra való kattintással lehet. A kattintás tényét rendszerünkben látni fogjuk. Erről automatikus e-mail igazolás érkezik az Önök postafiókjába is (ellenőrizzék a Promóciók fület is és állítsák be, hogy a tőlünk érkező levelek az Elsődleges levelek között jelenjen meg), majd ezt követően személyesen is felvesszük Önökkel a kapcsolatot e-mailben.

Ha feliratkozás előtt szeretnének jobban megismerni minket, kérem tekintsék meg a rólunk és munkánkról készült kisfilmeket!

 

 

 

Kérdés esetén a 06706718611-es telefonszámon is szívesen segítünk!

Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Countrybelle