máj 19 2023

Úgy repül az idő, hogy a “márciusi kiskutyaeső”első fele máris hazatér. Március első felében több prémium törzskönyves labrador kölyök is született nálunk és mi is csak most ocsúdtunk fel a felismerésből, hogy máris új otthonaikban térnek. A kiskutyák a 2 hónap alatt igazán csodálatosan fejlődtek és ebből kifolyólag nem győzünk betelni az elmúlt hetek fényképeivel sem.

Szerencsésnek mondhatják magunkat, hiszen kiskutyáink szerető családjaikat is megtalálták. Még a hazatérés előtt is gyönyörködve néztük, ahogy játék közben boldogan felfedezik a világot. Új családjaik boldogsága megerősíti bennünk a tenyésztőkben rejlő örömöt és elkötelezettséget. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az amerikai típusú családi labrador tenyésztőiként hozzájárulhatunk megannyi család boldogságához.

Ha Ön is szeretne egy gyönyörű, egészséges amerikai típusú családi Labrador kiskutyát, nézzen körül a jelenleg elérhető premium törzskönyves Countrybelle labrador kölykök között. Lépjen velünk kapcsolatba Űrlapunk segítségével (Kapcsolat oldal), vagy telefonon a 06706718611-es számon!

Várjuk jelentkezését!

Countrybelle

UI: Hogy mi a különbség a normál és a prémium törzskönyv között, arról, korábban részletsen ITT írtunk.