jan 16 2024

Tagadhatatlanul eseménydús éven vagyunk túl, és reméljük Önök is ugyanakkora örömmel tekintenek vissza rá, mint mi!

 • Soha nem gondoltuk volnak, de 2023 februárban elindítottuk  Tiktok oldalunkat
 • És bár nem rajongunk a Facebookért, márciusban, mivel igény mutatkozott rá, Facebook oldalunk is elindult, és a Pinterestre is kitűztük magunkat. Örömmel konstatáltuk, hogy e rövid idő leforgása alatt máris 360-an követnek minket.
 • Mindettől függetlenül, az Instagram oldal felépítésébe csak szeptemberben vágtunk bele, és ezidáig egyiket sem bántuk meg.  
 • A kevesebb, mint egy 11 hónap leforgása alatt, azért nem lazsáltunk, hiszen 56 blogbejegyzéssel, 47 TikTok videoval, 138 facebook bejegyzéssel és 12 db letölthető számítógépasztali naptár háttérképpel szórakoztattuk követőinket.
 • Közben a 2023-ban született kiskutyák Gazdijai se maradtak digitális anyag nélkül, hiszen a Google Driveon keresztül összesen 70 GB kép és videóanyagot osztottunk meg velük, hogy figyelhessék saját kiskutyáik cseperedését.

 • A digitális anyagokon túl, rengeteg labradoros információval szolgáltunk, hiszen 7 alkalommal szerveztünk Gazdifelkészítő online előadást Lázár Linda előadásában,
  valamint 9 alkalommal szerveztünk kennel látogatást is, amin 63 család vett részt.
 • Ötszáz nyolcvanketten töltötték ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, amit ezúton is köszönünk, annak ellenére, hogy közűlük csak töredékük vált Countrybelle Gazdivá. Köszönjük a nyíltságukat és őszinteségüket, hiszen nagyon sok érdekes családi helyzetet ismertünk meg és sok-sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak!   
 • Az apukák között 2 különlegességet is elhoztunk Önöknek: Anthost (Lengyelorszából) és Caneket (Mexikóból)
 • Mi is csodálkoztunk, de soha annyi felnőtt labradorunk nem került családba, mint az elmúlt évben, közöttük: Molly, Maggie, Süti, Deby, Barbie, Melody, Emily, Milli, Nala, Tylert, Cercei, Alma, Jumbo és Ashley.
  Mi tagadás, mind egytől-egyig nagyon hiányoznak nekünk, hiszen minden labinak saját személyisége van, és mindannyian egytől-egyig fontos színfoltjai voltak kennelünk életének. Viszont az új otthonokból érkező fényképeket és videókat látva, a szívük repes, hiszen mindannyiuknak nagyon jó sora van, csodálatos családokkal élhetnek, ahol igazi kényeztetésben van részük. Ezúton is külön köszönjük, hogy ennyire szeretik őket!
 • Az elmúlt évben a kiállítási megjelenéseink is igen sok dicsőséget hozott számunkra, hisz növendékeink, Zack és Bonnie a Best In Show-ba is bekerültek és Bonni fajtagyőztes is lett.

Mindezek után, az új évben már az új generációé lesz a főszerep!

Countrybelle_prémium törzskönyves labradorok

Nemcsak azért mert 6 kölyök labradorral bővültünk, hanem mert az idén már egyes növendékeink is felnőtt korba érnek. Mindettől függetlenül létszámban kevesebben lettünk, így sokkal kevesebb kiskutya fog születni az idei évben. 2024-ben 8 labrador kiskutya almot várunk. 

Tavasszal: 3db sárgát, 1db sárga-feketét,

Ősszel pedig 2db csokoládét, 1db sárgát és 1 db feketét.

A feliratkozás már megkezdődőtt, és pár kennel látogatáson is túl vagyunk! Ne maradjanak le!

Kiskutyát foglalni és kennel látogatásra feliratkozni, Kapcsolati űrlapunk kitöltésével lehet: itt.

 

Kérdés estén továbbra is forduljanak hozzánk bizalommal a 06706718611-es számon!

Várjuk jelentkezésüket!

És egyben mindenkinek boldog labradoros új esztendőt kívánunk!

Countrybelle