jún 16 2023

Sokan kérdezik leveleikben, hogy a labradort mennyire ajánljuk kisgyerek mellé. A válasz egyszerű: nagyon! És úgy gondoljuk, hogy az alábbi képeknél semmi sem támaszthatja ezt jobban alá.

Onyx azon szerencsések közé tartozik, aki gyerekeknek lehet barátja jóban-rosszban, így sosem unatkozik. Ha igen, akkor azt fiatal gazdáival közösen teszi. Nagyon jól beilleszkedett. A gazdik szerint a gyerekek imádják, hiszen sokat játszik velük. A gazdik elmondása szerint energikus és szuper okos, és még az orvosi rendelőben is elvarzsol mindenkit.  Az egyetlen rossz dolog ami elmondható róla az, hogy mindent is megenne és állandóan éhes! Hát, ez elenn nincs mit tenni! A labrador már csak ilyen!

Zazu, nem különben van hasonlóan szerencsés helyzetben. Ő is részt vehet csöppség gazdijaival és szüleikkel mindenben, legyen szó dombramászásról vagy szerelésről. A gazdik kimondottan örülnek, hogy pont annyira élénk, amennyire szerették volna. Okos, tanulékony, és persze mint minden gyerek, ő is igényli a törődést. A gyerekeket imádja, ők pedig viszont.
Hawk nem rég gazdisodott. Ő is nagyon jól érzi magát, sokat szaladgál, pakol, felfedez.
Spiky más szempontból szerencsés, mint a többiek, hiszen neki nem csak fiatal gazdibarátja, hanem mosolygós ebtársa is van, akivel nagyon jól kijön. Pont ezért, kedvenc időtöltése Mogyi társasága lett, kedvenc helye pedig az udvar. Sétlni is imádnak együtt. A gazdik szerint nagyon okos és szeretetreméltó kutyus, és nagyon örülnek, hogy ezt a fajtát és a Countrybelle Kennelt választották. Ennekmi is igazán örülünk!
Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire imádjuk a gazdis fotókat! 💙🐾 🥰🤩
Nagy szeretettel várjuk olvasóink további Countrybelle labradoros kalandjait fényképek és videók formájában!
Mindenkinek kellemes nyarat és csodás VAKÁCIÓT kívánunk!
Countrybelle