jún 22 2022

Annyi, de annyi szívmelengető és édes gazdis képet kaptunk a tavaszi kiskutyákról, hogy nem győzünk mazsolázni közűlük! Bárcsak mindet megmutathatnánk, de az a fránya GDPR…! Annyi biztos, hogy a legjobban azok a képek tetszenek, ahol a gyerekek tranbulinoznak, homokoznak, bújócskáznak szőrös tesójukkal. A gyönyörű kerteket is öröm látni és különösen vicces, ahogy a Countrybelle labik az öntözővel ismerkednek.

Közben annyira elvarázsolt bennünket az üzenetek képvilága, hogy a mellékelt levelek tartalmáról majd megfeledkeztünk.  A gazdikkal egyetemben mi is nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a kiskutyák kiválóan haladnak a szocializációs feladatokkal. A szobatisztaság könnyen ment, mindenki kiegyensúlyozott, jól eszik és alszik, és az alap vezényszavakat már mind tudják. Na persze a pacsizás is elengedhetetlen alapkészség és lassan a póráz is a z egyik legjobb barátjukká vált!

Egy-ketten olyan mázlisták, hogy labitesót, vagy ebtesót is kaptak és tőlük külön tanulhatják a házirendet.

Az idei névválasztásokra ötöst adunk a gazdiknak, hiszen mind találó és van köztük pár nagyon egyedi is. A kedvencünk: Pancsi és Lencsi (Mangó kiskutyái), akik nem csak együtt cseperedtek, de együtt is nőnek fel.

Nagyon sok csodás nyári labis élményt kívánunk a családoknak!