szept 17 2021

Kedves Érdeklődők!

A megnövekedett érdeklődések száma miatt, egyre nehezebben tudtunk lépést tartani a megválaszolandó e-mailek számával, így kidolgoztunk egy új feliratkozási rendszert. Megvizsgáltuk, hogy általában milyen kérdések és témák merülnek fel Érdeklődőink leveleiben, csokorba szedtük őket Kapcsolati űrlapunkon, és hozzárendeltük a válaszokat. Az újdonságnak köszönhetően szinte azonnal választ kapnak kérdésikre és nemcsak könnyebben, hanem gyorsabban feliratkozhatnak.

Jövőre előreláthatólag 12 alom fog születni nálunk. Amennyiben Önök is szeretnének egy Countrybelle Labrador kiskutyát, és szeretnének feliratkozni, kérjük kövessék az alábbi egyszerű lépéseket:

  • Kattintsanak honlapunk Kapcsolat menüpontjára és az „ÍRJON NEKÜNK” felirat alatt adják meg adataikat és a lenyíló menüből válasszák ki az Önökre jellemzőket.
  • Jelöljék be, hogy milyen nemű és színű kiskutyát szeretnének
  • Ha maradt még valami fontos, amit el szeretnének mondani, de a kiválasztható témák között az nem szerepelt, írják meg nekünk a fehér téglalapba kattintva.
  • Végül fogadják el a GDPR szabályzatunkat és kattintsanak az „Érdeklődés elküldése” gombra.

Ha mindent jól csináltak, a képernyőn meg fog jelenni, hogy sikeresen beküldték a jelentkezést és ezzel egyidőben meg is érkezik tájékoztató levelünk arra az e-mail címre, amit az adatlapon megadtak. FIGYELEM! Előfordulhat, hogy a levél a SPAM mappában, a Prómóciók vagy az Közösségi fülön landol, ezért kérjük Önöket, hogy egyből ellenőrizzék postafiókjukat!

  • A tájékoztató levélben összefoglaltuk, hogy milyen feltételekkel lehet nálunk kiskutyát örökbe fogadni.
  • Ha a feltételekkel egyetértenek, kattintsanak a levél alján bal oldalon található gombra: „Szeretnék felkerülni az előjegyzési listára” Ha nem akkor a jobb oldali leiratkozásra.
  • Figyelem! Ha csak elolvassák a tájékoztató levelet és nem kattintanak a Feliratkozás gombra, akkor sajnos olyan mintha fel se vették volna velünk a kapcsolatot. Azt ugyan látni fogjuk, hogy kitöltötték az űrlapot, de ha nem hagyják jóvá a levél tartalmát a gomb megnyomásával, akkor sajnos nem tudjuk Önöket Feliratkozónak tekinteni.
  • A feliratkozás gomb megnyomása után, megerősítésként egy igazoló e-mail érkezik benne további információval. Ezt követően nincs más teendő, mint várni évvégi levelünket, amiben a Feliratkozókat egyszerre tájékoztatjuk a jövő évi kiskutyák szülőpárosításairól, az almok tervezett születési idejéről és további fontos tudnivalókat árulunk el.

NE FELEDJÉK! A rendszer csak a kommunikáció felgyorsítását szolgálja! Ha szeretnének beszélni velünk, állunk rendelkezésükre a 06-70-671-8611-es számon. A Előjegyzőkkel pedig kennellátogatás keretében is találkozni fogunk személyesen.

Reméljük újításunkat örömmel fogadják! Várjuk feliratkozásukat!

Countrybelle