aug 26 2023

Ha figyelemmel kísérik híreinket, biztosan többször találkoztak 3-6 hónapos labradorjaink gazdikereső bejegyzéseivel. A kedves olvasó ilyenkor méltán gondolhatja azt, hogy bármilyen okból megmaradt egy kiskutya, pedig ez koránt sincs így. Tenyésztőként az a dolgunk, hogy a fajta qualitását egyre jobbítsuk, így a legígéretesebb almokból mindig megtartunk pár baby kutyát és növendék korukban döntünk arról, hogy az amúgy kiváló alomból melyikük képviseli jobban azokat a fizikai tulajdonságokat, amit a jövő generációjába át szeretnénk örökíteni. A döntés általában sosem egyszerű, de hát az élet döntések sorozatáról szól! Így hát valamelyik ígéretes növendéknek nem marad más, mint a boldog családi élet útja!

Nem volt ez másként Fügével (Countrybelle Sansa Stark) sem, aki a Countrybelle Stark alomból (Jumbo x Chanel) tartottunk meg 4 hónapos koráig Countrybelle Rob Stark-kal és Countrybelle Arya Starkkal együtt, majd a „több körös válogatón” Bonnie-t (Countrybelle Arya Stark) jelöltük ki az új generáció képviselőjének. Ő a kennel kutyák életét éli. Kiállításokra és vizsgákra készül, sokat apportíroz, úszik és szűrésekre jár.

 

Füge, –  vagyis eredetileg Sansa -, pedig egy kedves családot kapott 4 hónaposan, Szegeden. És milyen jó neki! Kutyasuliba jár, K99 vizsgát tett, a csoport legeredményesebb tagjaként, így a gazdik nagyon büszkék rá! Na persze a gazdik azért is büszkék rá, mert elmondásuk szerint, bárhol járnak, mindenki egybehangzóan dicséri a jellemét és a küllemét is legyen az laikus, vagy szakértő ! (Persze nem hiába, hiszen majdnem ő lett a Countrybelle új generációjának képviselője! 😉 ) Ahogy mondani szoktuk: a genetika nem hazudik! És persze az is nagyon fontos dolog, hogy olyan gazdik jutottak neki, akik sokat akarnak foglalkozni vele és élvezik a kutyás programokat!

 

Nemcsak Füge példáján keresztül, de úgy általában véve is, mi csak buzdítani tudunk mindenkit, aki labrador kölyköt keres, hogy ne féljen Countrybelle növendéket választani, hiszen ilyenkor az alom legszebb példányai lehetnek az Önöké!

Ha Füge története megihlette Önöket és Önök is szeretnének egy 3 és 6 hónap közötti növendéket, szívesen ajánljuk jelenleg elérhető prémium törzskönyves sárga kan növendékeinket:

Ollie – 5 hónapos

  • prémium törzskönyves, vidám, kedves, családcentrikus, gyorsan tanul
  • Apja: Mex, Anyja: Maggie
  • pórázon megy, alap vezényszavakat ismer

https://www.facebook.com/100091217525804/videos/pcb.206804912370092/292419726742297

testvére Harley – 5 hónapos

  • prémium törzskönyves, vidám, kedves, családcentrikus, társigényes labrador
  • Apja: Mex, Anyja: Maggie
  • pórázon megy, alap vezényszavakat ismer

Zack – 4 hónapos

  • gyönyörű küllemű, nagyon okos, könnyen tanítható, igazán kedves kölyök
  • Apja: Winston, Anyja: Emily
  • pórázon megy, alap vezényszavakat ismeri

Tovább tájékoztatásért várjuk hívásukat a 06706718611-es számon!  Természetesen szívesen mutatjuk is meg őket Önöknek. Időpontért keressenek minket a fenti számon!

Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Countrybelle