okt 19 2023

Van egy mondás, ami szerint a „gyémánt a lányok legjobb barátja”! A fekete gyémánt pedig igen ritka és különleges.

A kutyatenyésztésben is akadnak ritka és különleges párosítások. Az érzést pedig, amikor tudjuk, hogy a labrador társunk ritkaság, ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor drága márkás holmikat viselünk és közben a tudattól valami átjárja az embert. Az októberi fekete Countrybelle alom gazdijai mindezt maguk is megtapasztalhatják, hiszen a kiskutyák felmenői mindkét ágon nemcsak, hogy töbszörös Champion-ok, de márkásak is. Mindjárt meg is mutatom, hogy hogy ezt hogy értem! Csak vessenek egy pilantást a családfán szereplő nevekre.

Szeptember 2-án születtek:

Apa: AntosDeer’s Dan Absolutely Dreamcatcher 

külleme nemcsak lélegzetelállító, de közben Micimackós tekintete árulkodik kedves és bohókás természetéről.

Az apai nagyapa JaggerGreenstone’s Music Man – az egyik leghíresebb csoki kan, akit győztes labradorok  előállítójaként tartanak számon.

Az anyai oldal is igazán különleges!

Anyuka: ChanelMarisa Herbu Zadora, aki a küllemi szépsége és édesapja miatt kapta a híres márka után nevét.

Az anyai nagyapa GucciKimleigh Gucci Roll In The Moon – aki szinte minden létező amerikai kiállításon fajtagyőztes lett, és 2017-ben a Potomacban megrendezett kiállíáton világbajnoknak is őt választották.

De nem szeretnénk Önöket túlságosan elkényeztetni, ezért ebből az alomból jó sok kiskutyát meg is tartiunk magunknak. A szerencsések pedig november 25-én vihették haza saját kiskutyáikat.  

 

Countrybelle