Countrybelle Labradorok

A Kennelünknél érdeklődő családok sokszor teszik fel a kérdést, hogy milyen is az igazi labrador, hiszen látni ilyet is, olyat is. Erre a kérdésre először azt szoktam válaszolni, hogy FEKETE, mivel a labrador ősi, eredeti színe ez. Ettől függetlenül kennelünk mindhárom színű labradort nagyra tartja, és kanjaink  és szukáink között mindhárom szín képviselteti magát. Bár, ha a szívemre teszem a kezem, mint tenyésztő, én az eredeti fekete színt találom a legtetszetősebbnek.
Ami a küllemi megjelenésüket illeti, a hazai kiállításokon a bírók körében jelenleg inkább az „angol típusú”, szikárabb megjelenésű labrador a „trendy”, de a Counrybelle szemének és szívének az „amerikai típusú”, zömökebb felépítésű a kedvesebb. Ezt a fajtát csodálom, és ezt tenyésztem.
A labradorok megjelenésén túl, képességeiket is lenyűgözőnek tartom és így már kiskortól nagy figyelmet fordítok labradorjaim képzésére. Büszkén mondhatom el, hogy a Countrybelle labradorjai nem csak a képességvizsgán sikeresek, de munkavizsgával is rendelkeznek.

Countrybelle,
a labradorokról általában

A labrador eredetéről, helyes táplálásáról, tartásáról és ápolásáról a DogCast TV-ben meséltünk. Fogadják szeretettel!

Kanok

Countrybelle_labrador kan_2

Kan kutyáink nyugodt természetű, nagy megfelelési kényszerrel rendelkező, díjnyertes és munkavizsgás labradorok. Mivel tenyésztési célom a vérvonal frissítése a fajta jobbítása érdekében, korábbi fedezőkanjaink kennelünkből szerető családokhoz kerültek, ahol vidám és boldog hétköznapi labis életet élnek. Tekintsék meg a Countrybelle új labrador kanjait.

Szukák

Countrybelle_labrador szuka

Szukáink nagy apportírozó kedvű, barátságos, rendkívül intelligens, HCH címet viselő, munkavizsgával is rendelkező labradorok. Nagyon elégedettek vagyunk anyai minőségükkel és gondoskodásukkal is. Tekintsék meg a Countrybelle felnőtt és növendék labrador szukáit.

Kiskutyák

eladó fekete kiskutyák

Korábbi almok gazdijaitól rengeteg visszajelzés érkezik fényképes élménybeszámoló formájában, ami mind arról tanúskodik, hogy a Countrybelle kiskutyái beváltják a gazdijelöltek hozzájuk fűzött reményeit, megjelenésüket, természetüket és szocializálhatóságukat illetően egyaránt. Jó érzéssel tölt el, hogy törekvésem a „tökéletes” családi labrador tenyésztésre elégedettségre talál az Önök családjában. Fedezzék fel korábbi almainkat , eladó labrador kiskutyáinkat és tervezett labrador almainkat.