máj 24 2024

A 2024-es évben tavasszal a sárga kiskutyáké volt a főszerep, hiszen egymást követően 4 sárga alom is született nálunk. De most, hogy lassan indul az igazán szeszélyesnek mondható nyár, az évszakváltással a színek is változnak és kennelünkben a fekete és csoki kiskutyáké lesz a főszerep.

Jelenleg a fedeztetési szezonban vagyunk! Így az érdeklődők egytől egyik kezdhetnek izgulni! Aki már feliratkozott azért, aki még nem, de szertne, ők pedig azért.

Az idei egyetlen fekete alomhoz egy különleges párosítást választottunk. Az anyuka Bonnie (Countrybelle Arya Stark), aki számunkra több szempontból kedves és aki nemrég a 2023-as évben elért teljesítményéért a legeredményesebb labrador retriever fiatal szuka díjjal is kitűntették.

Az apuka pedig egy igazán különleges, lengyel/mexikói kan Mikey (Deer’s Den Tailor Made Tuxedo)

Már a képek önmagában is arról árulkodnak, hogy igazi amerikai típusú labradorok érkezése várható.

Így az alom gazdijelöltjei méltán büszkélkedhetnek majd, fekete labrador kiskutyéikkal.

További információért kérjük hívjanak minket a 06706718611-es telefonszámon!

Labrador kiskutyára feliratkozni az alábbi linken lehet az űrlap kitöltésével. FONTOS, hogy a kitöltés után érkezik egy hosszú tájékoztató levél e-mailben. A feliratkozás akkor érvényes, ha a tájékoztatót elolvassák és elolvasás után a levél alján rákattintanak a „A feltételeket megértettem, szeretnék feliratkozni” feliratra.

Kapcsolat

A csoki labrador kiskutya iránt érdeklődőknek sem kell már túl sokáig várniuk, hiszen csoki ügyben is a fedeztetési szezon közepén vagyunk. A feliratkozókkal együtt mi is nagyon várjuk Cloé és Teddy kiskutyáit.

Feliratkozni csoki kiskutyára is ugyanúgy, a fent leírt módon lehet!

A fekete és a csoki labrador kiskutyák érkezése július végére várható! 

Fekete alom csak ez az egy lesz, csoki alom pedig ezt követően még egy.

Várjuk jelentkezésüket!

Countrybelle