szept 8 2023

Híreink között sokszor bukkannak fel családot kereső, felnőtt labradorjaink bemutatkozó bejegyzései. Mivel 12 éve tenyésztünk, jelenleg a Countrybelle labradorok 2. generációját „vonultatjuk nyugdíjba”. Természetesen nem a szó szoros értelmében, hiszen a jelenleg családi életre készülő labradorjaink még kicsit sem mondhatók öregnek! Még felnőtt koruk elején járnak. Ettől függetlenül, amikor kennelbeli életük helyett családi életet kezdhetnek el élni, ők is saját életük B oldalára kerülnek.

Jelenleg 4 éves, saját tenyésztésű sárga labrador szukánk, Deby készül új, simogatással teli életére. Küllemi szépségét apai és anyai vonalán lévő champion felmenőinek köszönheti. Kiválóan dolgozó, apportírozó és nagy megfelelési kényszerrel rendelkező szuka. Nagyon szeret az emberek körül lenni, és feladatokat végrehajtani. Vezényszavakat ismeri, pórázon kifogástalanul megy és szobatiszta. Kiváló munkakedvének köszönhetően vadászatokra is alkalmas. Alaptermészetét tekintve nagyon kedves és vidám és hordozza a felnőtt labradorokra jellemző nyugodtabb vérmérsékletet.

Hogy mik a felnőtt labadorok előnyei, az alábbi korábbi bejegyzésben részletesen összefoglaltuk Önöknek:

https://countrybelle.hu/miert-valasszunk-inkabb-felnott-labradort/

Továbbá össze is hasonlítottuk a felnőtt labradoros életet a kiskutyás élettel:

https://countrybelle.hu/jobb-ma-egy-szocializalt-felnott-labi-mint-holnap-a-kiskutya-gondok/

 

Ugyanígy kezdte meg színes és szeretetteljes családi életét az idén:

És hasonlóan boldog új életet kívánunk Deby-nek is!

Ha meglátták benne azt az  odaadó társat, akit keresnek, kérjük jelentkezzenek a 06706718611-es számon és a countrybelle2011o@gmail.com e-mail címen.

 

Várjuk jelentkezésüket!

 

Üdvözlettel:

Countrybelle