aug 26 2023

Augusztus 26. a Nemzetközi Kutyanap, amelynek célja, hogy felhívja a nyilvánosság figyelmét az évről-évre megmentett kutyák számára, továbbá arra ösztönöz minden kutyabarátot, hogy elismerjék a családi, szolgálati és segítőkutyák tevékenységét, hiszen ők önzetlenül, erejüket, tudásukat latba vetve dolgoznak minden egyes napon azon, hogy megmentsék életünket, őrizzék biztonságunkat és kellemesebbé tegyék hétköznapjainkat. Kedvünkért, szeretetünkért kutyáink képesek a legtöbbet kihozni magukból – még életük kockáztatásával is szolgálnak minket. Fáradhatatlanul vezetik látássérült gazdájukat, lelkesen hajtják végre a fogyatékkal élő kisgyermekek által kért feladatokat, ugyanakkor kegyelmet és félelmet nem ismerve helyt állnak a rendőri hivatásban, szabadságunkat és biztonságunkat védik azáltal, hogy kiváló szaglásukkal kinyomozzák az életveszélyes bombák és drogok rejtekhelyét, és bátran felkutatják a tömegkatasztrófák során a roncsok alá szorult áldozatokat. A labrador is pont a segítő fajták közé tartozik, és ezen tevékenységekben igencsak jeleskedik.

Így afelől kétségünk sem lehet, hogy egy labrador a családban több, mint egy átlagos kutya. A labrador várja, hogy milyen feladatot bíznak rá és azt legjobb tudása szerint hajtja végre. Szókincse több száz szóra növelhető és szinte úgy társaloghatunk vele, mintha ember lenne. Mindezek mellett a labradorok viccesek, bohókásak és kedvesek.

Ki ne szeretne egy labradorral élni, amikor vele az élet lehet csupa kaland, tömény nyugalom és kiegyensúlyozottság, és még a gyerekeinket is biztonságban tudhatjuk vele!!

 Éppen ezért, eme neves napon, nagyon szívesen ajánljuk figyelmükbe 4 és 5 hónapos prémium törzskönyves növendékeinket:

Ollie – 5 hónapos

  • prémium törzskönyves, vidám, kedves, családcentrikus, gyorsan tanul
  • Apja: Mex, Anyja: Maggie
  • pórázon megy, alap vezényszavakat ismer

https://www.facebook.com/100091217525804/videos/pcb.206804912370092/292419726742297

testvére Harley – 5 hónapos

  • prémium törzskönyves, vidám, kedves, családcentrikus, társigényes labrador
  • Apja: Mex, Anyja: Maggie
  • pórázon megy, alap vezényszavakat ismer

Zack – 4 hónapos

  • gyönyörű küllemű, nagyon okos, könnyen tanítható, igazán kedves kölyök
  • Apja: Winston, Anyja: Emily
  • pórázon megy, alap vezényszavakat ismeri

Tovább tájékoztatásért várjuk hívásukat a 06706718611-es számon!  Természetesen szívesen mutatjuk is meg őket Önöknek. Időpontért keressenek minket a fenti számon!

Várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Countrybelle