[group csaladi clear_on_hide inline]

  [/group]

  [group terapias clear_on_hide inline]

  [/group]

  [group sport clear_on_hide inline]

  [/group]

  [group lelki clear_on_hide inline]

  [group group-elhunyt-kutya clear_on_hide inline]
  [/group]
  [/group]

  [group szakmai-egyeb clear_on_hide inline]

  [/group]

  Milyen színű és nemű kiskutyát szeretnének?

  Az év melyik időszakában érkezzen a kiskutya?

  [submission_id_hidden submission_id "1"]

  [group respond-normal clear_on_hide]

  Kedves [nev]!

  Köszönjük érdeklődését a [checkbox-kiskutya] iránt!

  [/group]

  [group elhunyt clear_on_hide]

  Sajnáljuk ami a kutyájával / labradorjával történt! Tudjuk milyen lelki nehézségeken mennek keresztül ilyenkor a Gazdik.

  [/group]

  [group respond-normal clear_on_hide]

  Mivel a 2021-es feliratkozási rendszer még átalakítás alatt van a 2020-as tapasztalatok alapján, egyelőre csak Érdeklődők Listája létezik és ezt majd az év végén fogjuk Előjegyzési Listává alakítani azokból, akik a végső feltételeket elfogadják.

  Erről bővebben itt olvashatnak.

  Hogy mikorra várhatóak a jövő évi almok, azt csak akkor tudjuk megmondani, ha már az idei almok megszülettek, mivel a jövő évi tüzelét az idei alapján tudjuk kiszámolni.

  A kiszolgálásnál mindig a feliratkozás dátumát vesszük figyelembe és amíg nem születik meg az összes 2020-as kiskutya, addig nem tudjuk, hogy a 2020-as feliratkozók közül lesz-e aki átcsúszik a jövő évre. Ez azért fontos, mert a jövő évi feliratkozókat pedig csak a 2020-as feliratkozók után szolgáljuk ki. Kennelünk népszerűsége miatt egy-másfél éves várólistával dolgozunk.

  Amikor az Érdeklődőkből Előjegyzőt csinálunk a jövő év elején, akkor már azt is meg tudjuk majd mondani, hogy ki hányadik az adott szín és nem sorban. Fontos, hogy nem az adott alomra lehet előjegyezni, hanem egy bizonyos kiskutya szín és nem kombinációra. Amikor az az alom megszületik, amelyikből Önöknek jut kiskutya, akkor is a feliratkozás sorrendjében történik a választás. Ha Önök az adott alomnál a kiszolgálásban a harmadikak, akkor harmadikként, ha szerencsés esetben elsők, akkor elsőként választhatnak. Választani hat hetes korban lehet, amikor a kiskutyák már be vannak chippelve. Hazavinni őket, pedig 9 hetes korukban lehet.
  Az Immunizációs programunkról itt olvashatnak.

  Jövőre a Countrybelle kiskutyák 900 EUR-ba fognak kerülni és 300 EUR előleggel lehet őket lefoglalni. A Countrybelle kiskutyák szín és nem tekintetében is azonos árban vannak.

  A honlapunkon több helyen is szerepel, de azért szeretném kihangsúlyozni, hogy a Countrybelle kennel csak és kizárólag családi kedvencnek ad el kiskutyát. Ez azt jelenti, hogy a szuka kiskutyáknak később nem lehetnek kölykeik, a kanokkal pedig nem lehet fedeztetni és ez a törzskönyvükre is rá van vezetve. Mi így próbálunk meg harcolni a szaporítók ellen, amiről már oly sokat olvastak az interneten.

  A kennellátogatási lehetőség a 2021-es évben megszűnik. Csak azok a családok látogathatnak el hozzánk, akik Gazdijelöltté válnak.

  Amennyiben szeretne feliratkozni az előjegyzők listájára, megerősítésként kérem kattintson a bal oldali linkre. Amennyiben a fenti feltételekkel nem ért egyet, kérem kattintson a jobb oldali linkre.

  Várjuk szíves visszajelzésüket!

  [/group]

  [group szakmai-egyeb clear_on_hide]

  Köszönjük érdeklődését!

  A Countrybelle kennel csak és kizárólag családi kedvencnek ad el kiskutyát, tenyésztésre és show-ra nem. Sajnos fedeztetésre sincs lehetőség. Kan kutyáink csak kennelünk szukáit fedezik, kifelé nem.
  Megértését köszönjük!
  Minden jót kívánunk!

  [/group]

  [group betegseg-elorejelzes clear_on_hide]

  Köszönjük az érdeklődést!

  Sajnos mi nem foglalkozunk terápiás kutyákkal. A kutyáink alkalmasak lennének rá, de a terápiás kutyák kiválasztásának olyan kritériumai és lépései vannak, amit mi nem tudunk biztosítani. Ennek az az oka, hogy kennelünk annyira népszerű lett, hatalmas az érdeklődés, és ilyen sok családi igény mellett nem tudjuk a kiválasztási rendszerünket hozzáigazítani egy terápiás kutya kiválasztásához.
  Kérem forduljon a Magyar Retriever és Vizikutya Egyesület (http://retrieveregyesulet.hu/) Elnökéhez, Beke Judithoz retrieverhungary2016@gmail.com.
  Neki nagy rálátása van a magyarországi tenyészők munkájára és biztosan tud Önnek olyan tenyésztőt javasolni, ahol a feltételek adottak terápiás kiskutya kiválasztására!
  Reméljük tudtunk segíteni!
  Minden jót kívánunk!

  [/group]

  [group lablec clear_on_hide]

  Üdvözlettel:
  Countrybelle

  [/group]

  Videótár YouTube