Keressen minket!

A Countrybelle Kennel a 2021-es évben is igyekszik minél több információval ellátni Önöket a labradoros családi élettel kapcsolatban és megtalálni az Önök labrador testbe bújt, mancsos családi kedvencét.
Örömmel tudatjuk, hogy a tavaszi kiskutyáink már mind megszülettek, és gazdira is találtak. Legközelebb nyáron lesznek nálunk kiskutyák, akiknek Gazdijai már szintén megvannak. 
Így a 2021-es évre  a nagy érdeklődésre való tekintettel már nem tudunk több előjegyzést elfogadni.
Megnyitottuk a 2022-es előjegyzési listát is. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben, vagy kapcsolati lapunk segítségével. Bemutatkozó levelében kérjük jelölje meg, hogy milyen színű és nemű kiskutya iránt érdeklődik.

Telefon: Horog István, +36 70 671 8611
E-mail:

countrybelle2011@gmail.com

Kennelünk eddig havi rendszerességgel volt látogatható. 2021-ben azonban kizárólag az előjegyző családok látogathattak el hozzánk februárban, nyílt nap keretében. Ezt követően az év első felében nem lesz több látogatási lehetőség.     

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több hagyományos és internetes tv is készített velünk riportfilmet, amely interjúk kép és hanganyagainak segítségével látogatás nélkül is betekintést nyerhetnek kennelünk életébe, körülményeibe és tenyésztői munkánkba.

Ezek a riportok honlapunk oldalain megtalálhatók szétszórva, a Galéria menüpontban pedig időrendi sorrendben. Kérjük nézzék meg őket ismerkedés céljából! Köszönjük!

 

Címünk: Magyarország, Pátka, Sós-ér dűlő

A farm Székesfehérvártól 5 km-re, Pátka külterületén helyezkedik el. Székesfehérvárról Lovasberény irányába a 811. sz. főúton haladva, a 10. kilométerkő után egy mellékúton balra kell fordulni, és kb. 400 métert továbbhaladni. A mi területünk a jobb oldalon a második.

    Kövess minket!

    Horog Horses lovak

    logo_uj-coloured
    Amennyiben quarter lovak iránt érdeklődik, vagy érdekli a reining világa, várjuk szeretettel a Horog Horses lovardában, Pátkán.

    Horog Horses lovarda