Keressen minket!

A Countrybelle Kennel a 2022-es évben is igyekszik minél több információval ellátni Önöket a labradoros családi élettel kapcsolatban és megtalálni az Önök labrador testbe bújt, mancsos családi kedvencét.

Kiskutyákkal kapcsolatban kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot Kapcsolati űrlapunk segítségével (Írjon nekünk!).  Kérjük adja meg az érdeklődés tárgyát, és okát, valamint jelölje, hogy milyen színű és nemű kiskutya iránt érdeklődik. Az űrlap kitöltése után részletes tájékoztató érkezik. Amennyiben az olvasottak alapján fel szeretne iratkozni az Érdeklődők listájára, a tájékoztató levélben kattintson a feliratkozási szándékát megerősítő linkre.

Megszülettek júliusi fekete és sárga labrador kiskutyáink. Sárga szuka kiskutyák még foglalhatók. Jelentkezni itt az oldalon a Kapcsolati űrlap kitöltésével lehet! 

Megkezdtük a 2023-as csokoládé, sárga és fekete labrador kiskutyák előjegyzését!

Érdeklődni, telefonon:

Telefon: Horog István, +36 70 671 8611
E-mail:

countrybelle2011@gmail.com

Kennelünk továbbra is látogatható, de kizárólag az előjegyző családok számára, az általunk erre az eseményre kijelölt hétvégéken. Számunkra ugyanolyan fontos, hogy megismerkedjünk az örökbefogadó családokkal, mint, amennyire Önök számára fontos, hogy megbízható helyről fogadják örökbe labradorjukat. Így, szeretnénk időnket és figyelmünket azoknak szentelni, akik elkötelezték magukat, hogy Countrybelle labradorral bővítik családjukat. Megértésüket köszönjük!

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több hagyományos és internetes tv is készített velünk riportfilmet, amely interjúk kép és hanganyagainak segítségével látogatás nélkül is betekintést nyerhetnek kennelünk életébe, körülményeibe és tenyésztői munkánkba.

Ezek a riportok honlapunk oldalain megtalálhatók szétszórva, a Galéria menüpontban pedig időrendi sorrendben. Kérjük nézzék meg őket ismerkedés céljából! Köszönjük! Amennyiben elnyerte tetszésüket, kérjük iratkozzanak fel, Kapcsolati űrlapunk segítségével!

 

Címünk: Magyarország, Pátka, Sós-ér dűlő

Kennelünk Székesfehérvártól 15 km-re, Pátka külterületén helyezkedik el. Székesfehérvárról Lovasberény irányába a 811. sz. főúton haladva, a 10. kilométerkő után egy mellékúton balra kell fordulni, és kb. 400 métert tovább haladni. A mi területünk a jobb oldalon a második. Kennelünk lovardánkkal egybe épült.

Kövessen minket!

Horog Horses lovak

logo_uj-coloured
Amennyiben quarter lovak iránt érdeklődik, vagy érdekli a reining világa, várjuk szeretettel a Horog Horses lovardában, Pátkán.Horog Horses lovarda

Horog Horses lovarda a Countrybelle kennel szomszédságában