Keressen minket!

A Countrybelle Kennel a 2021-es évben is igyekszik minél több információval ellátni Önöket a labradoros családi élettel kapcsolatban és megtalálni az Önök labrador testbe bújt, mancsos családi kedvencét.
Az idén született kiskutyáink már mind Gazdira találtak, de novemberre sárga ráadás almot tervezünk. Érdeklődni a 06706718611-es számon lehet.

Ezt követően legközelebb jövőre lesznek nálunk kiskutyák, sárga, barna, fekete egyaránt. A 2022-es előjegyzés már javában folyik. Kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy kapcsolati lapunk segítségével. Kérjük jelöljék meg, hogy milyen színű és nemű kiskutya iránt érdeklődnek.

Telefon: Horog István, +36 70 671 8611
E-mail:

countrybelle2011@gmail.com

Kennellátogatási rendünk megváltozott! Kennellátogatást ezentúl kizárólag az előjegyző családoknak szervezünk. Előjegyzés nélkül, már nem lehet ellátogatni hozzánk!    

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy több hagyományos és internetes tv is készített velünk riportfilmet, amely interjúk kép és hanganyagainak segítségével látogatás nélkül is betekintést nyerhetnek kennelünk életébe, körülményeibe és tenyésztői munkánkba.

Ezek a riportok honlapunk oldalain megtalálhatók szétszórva, a Galéria menüpontban pedig időrendi sorrendben. Kérjük nézzék meg őket ismerkedés céljából! Köszönjük!

 

Címünk: Magyarország, Pátka, Sós-ér dűlő

A farm Székesfehérvártól 5 km-re, Pátka külterületén helyezkedik el. Székesfehérvárról Lovasberény irányába a 811. sz. főúton haladva, a 10. kilométerkő után egy mellékúton balra kell fordulni, és kb. 400 métert továbbhaladni. A mi területünk a jobb oldalon a második.

    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Kövess minket!

    Horog Horses lovak

    logo_uj-coloured
    Amennyiben quarter lovak iránt érdeklődik, vagy érdekli a reining világa, várjuk szeretettel a Horog Horses lovardában, Pátkán.Horog Horses lovarda