Keressen minket!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a 2020-as előjegyzési listánk betelt. Amennyiben a 2021-ben születendő almok iránt érdeklődik, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, e-mailben, vagy kapcsolati lapunk segítségével. Bemutatkozó levelében kérjük jelölje meg, hogy milyen színű és nemű kiskutya iránt érdeklődik.

Telefon: Horog István, +36 70 671 8611
E-mail:

countrybelle@countrybelle.hu

countrybelle2011@gmail.com

Kennelünk általában minden hónapban egy adott hétvégi napon látogatható, előre egyeztetett időpontban. 2020-ban azonban már nem lesz több nyílt nap nálunk. A 2021-es látogatási lehetőségekről a Hírek oldalon fogjuk tájékoztatni Önöket. A nyílt napon azok vehetnek részt, akik e-mailben jelzik szándékukat és időpontot egyeztetnek.

 

Címünk: Magyarország, Pátka, Sós-ér dűlő

A farm Székesfehérvártól 5 km-re, Pátka külterületén helyezkedik el. Székesfehérvárról Lovasberény irányába a 811. sz. főúton haladva, a 10. kilométerkő után egy mellékúton balra kell fordulni, és kb. 400 métert továbbhaladni. A mi területünk a jobb oldalon a második.

Kövess minket!

Horog Horses lovak

logo_uj-coloured
Amennyiben quarter lovak iránt érdeklődik, vagy érdekli a reining világa, várjuk szeretettel a Horog Horses lovardában, Pátkán.

Horog Horses lovarda