jún 17 2020

Az e-mailes megkeresésekben többen kérdezik, hogy hogyan kell feliratkozni és azt is említik, hogy a honlapon nem találják az előjegyzési listát, ezért ebben a bejegyzésben szeretnénk segítséget nyújtani a feliratkozáshoz. Ahogy a honlapon több helyen is jelöltük, a 2020-as előjegyzési listánk betelt. Már csak a 2021-ben születendő kiskutyákra lehet feliratkozni. Ehhez, kérjük e-mailben forduljanak hozzánk és levelükben jelöljék meg, hogy milyen színű és nemű kiskutyát szeretnének.

Szívesen vennénk ha pár mondatban bemutatkoznának, mivel sok család keres meg minket, és így könnyebb emlékezni rá, hogy ki, kicsoda.

Az e-mail küldés nem jelent automatikus előjegyzést. Válaszlevélben igazoljuk, hogy felírtuk-e Önöket a listára, vagy bizonyos felmerülő kérdések tisztázása után vesszük fel Önöket. Jelenleg a 2021-es előjegyzési rendszert átalakítjuk a 2020-as tapasztalatok alapján, éppen ezért, egyelőre csak Érdeklődők listája létezi. Az listán szereplő Érdeklődőket a végleges feltételekről e-mailben fogjuk értesíteni körlevél formájában, és a feltételek elfogadásával válnak majd Érdeklődőkből Előjegyzőkké.

Fontos, hogy a feliratkozás nem egy konkrét alomra, hanem a kiskutya színe és neme szerint zajlik. Tehát van sárga, barna és fekete Érdeklődők/Előjegyzők listája, és ezeken belül is van kan és szuka Érdeklődők/Feliratkozók listája. Természetesen, ha van konkrét favorizált Countrybelle labradorjuk akitől a kiskutyát szeretnék, megjelölhetik és ezt igyekszünk figyelembe venni. Viszont, a kiszolgálás mindig a feliratkozás sorrendjében történik. A feliratkozás dátumát vesszük alapul, és így értesítjük ki Önöket sorban a kiskutyák megszületéséről és a foglalási lehetősségekről. Így aki még 2019-ben iratkozott fel, az előnyt fog élvezni azzal szemben, aki csak most jelentkezik. Ettől soha nem térünk el!

Javasoljuk, hogy feliratkozás előtt olvassák el a Hírek oldalon a “Jelige: Kalandorok kíméljenek” című bejegyzést, amiben számos egyéb fontos tudnivalót foglaltunk össze.

A Gyakori kérdések menüpontban összefoglaltuk Önöknek a visszatérő kérdéseket és sok hasznos információt a labrador tartásról. (Rá kell kattintani a választott kérdésre és alatta megjelenik a válasz.) Böngésszék bátran!

Reméljük, ezzel a bejegyzéssel sikerült segítenünk és sok felmerülő kérdést megválaszolnunk!

Várjuk megtisztelő leveleiket és telefonhívásaikat!